Ma cert cu Zoso

Chiar credeti ca ma cert cu Vali? Nu, dar daca tot m-a bagat in seama, ma voi catara pe numele lui ca sa am azi mai multi cititori. Ha! Ca n-am mai scris iar demult, ca asa e cand ai un blog de asta personal unde scrii numa ce vrei si cand vrei.

Acu ca am stabilit ca vreau sa profit, hai sa trecem la subiectul scriiturii. Profitorii si victimele colaterale. Azi – veganismul la….animale. Animale ce sunt departe de a fi vegane si dubiosii vegani care le ucid.

Noul trend intre oamenii pe care veganismul i-a lasat fara creier este de a-si hrani animalele de companie cu produse vegane. Ca nu mai au creier e de la sine inteles. Caci creierul uman s-a dezvoltat atunci cand oamenii au descoperit focul si au inceput sa friga carnea. Lasati crucile deoparte ca nu sunteti adevarati crestini, ca si mine de altfel, pentru ca va judecati aproapele. Acu, sincer, fiecare face ce vrea cu trupul si creierul lui, insa motivul pentru care sunt atat de rea de gura este faptul ca acesti cretini chinuie animalute lipsite de aparare.

Acesti ….. (inlocuiti punctele cu apelativul care va vine) considera ca animalele, ca si oamenii, nu trebuie sa manance carne. Ca au fost cumva fortati de imprejurari. Dar cum tu, care esti un fel de Dumnezeu pentru ca ai ceva mai mult decat un instinct dupa care te ghidezi, poti sa decizi cu mintea aferenta superioritatii nemancatului de carne sa-ti hranesti prietenul(?) patruped cu hrana vegana facuta de niste baieti destepti. Baieti care profita de faptul ca exista pe lume tot felul de cretini si le iau banii.

Animalul respectiv, care e cel putin omnivor daca nu carnivor, incepe sa se deterioreze. Grav. Tu zici ca oameni-s nebuni si hateri si ca nu stiu ei ca veganismul iz za shit. Animalul se stinge in fata ta in chinuri groaznice si tu ii dai o legatra de patrunjel ca sa-l scape de moarte. In timp ce tipi la hateri ca plantele te fac nemuritor.

Ai crede ca oamenii astia is o mana de ciumpalaci, insa este un trend in continua crestere. Sunt peste tot. Chiar si in feed-ul meu mi s-a aratat o dubioasa de asta de cauta mancare vegana pentru pisica ei. Can a intrat un medic veterinar si i-a explicat ca pisica ei mai intai o sa orbeasca, apoi o sa-i cedeze cate un organ si pana la urma o sa moara, dubioasa raspunde raspicat ca ea vrea sfaturi si linkuri cu mancare vegana, nu pareri despre decizia ei. Si TOTI sunt asa.

Toti o sa-ti spuna ca esti neinformat, ca medicii sunt invechiti, ca tu esti ala care chinuie animalele, ca ei sunt zeitati care detin adevarul absolut, ca tu nu esti decat un ignorant. Si ca daca animelutul lor nu se simte bine nu are nici o legatura cu nutritia lor. Intre timp unii devin milionari. Si mi s-ar rupe. Da mi-e mila. Da, stiu ca-s semi ipocrita. Pentru ca mananc carne si produse animale si ca ar trebui sa-mi pese de toate animalele. Da vezi tu? Prefer sa mai am niste creier. Chiar si pane. In farfurie.

 

Comments are closed.