Adela Popescu m-a lasat cu gura cascata

Ieri am fost la Muzeul Antipa la evenimentul de lansare a campaniei Orbit daruieste zambete. Frumos tare la Antipa, mi-a placut cat am apucat sa vad. O sa-mi fac timp sa ma duc sa-l vad cu totul, pe indelete. Inchei paranteza. La eveniment a venit si Adela Popescu. E unul din endorserii campaniei. A venit spre mine cu bratele deschise si cu un zambet imens. Ne-am salutat, pupat si imbratisat. Nu sunt prietena cu Adela, nu am stat niciodata la taclale, nu ne-am sunat sa ne povestim iubirile. Ne stim din lumea asta. Asa, superficial, cum e si lumea asta. 

Femeia asta m-a socat. Cu naturaletea, normalitatea si asumarea ei.  Nu stiu altii cum sunt, insa eu nu am mai vazut de foarte mult timp o persoana publica care sa se manifeste asa. Aici nu-i bag pe aia de ma cunosc bine cu ei, caci le-as da una peste ceafa de s-ar comporta altfel cu mine decat natural. La eveniment au participat tot felul de oameni. de la jurnalisti, bloggeri, reprezentati ai companiei Mars, dar si cei de la SOS Satele Copiilor Romania. Adela a tinut un speech scurt, insa extrem de personal, despre zambet si importanta lui. De pe scena a spus extrem de sincer ca nu este nici cea mai frumoasa, nici cea mai desteapta si nici macar cea mai talentata. Insa ii place sa-i faca pe oameni sa zambeasca, sa fie sursa de bucurie. Putea sa zica orice. Insa a ales sa-si tina speech-ul asa. Iar mai tarziu, cand au venit copiii din grija SOS Satele Copiilor Romania si s-a tinut un workshop, Adela a participat la toata ora de joaca si improvizatie. Apoi a stat cu toata lumea de vorba, ca si cum erau prieteni de o viata.

Adela Popescu m-a lasat cu gura cascata

Tot ieri am aflat despre campania de CSR Orbit daruieste zambete. Care e o chestiune cat se poate de simpla, insa extrem de bine gandita pentru copiii din medii nefavorizate. Practic e asa. In perioada 9 octombrie – 30 noiembrie 2017, 1% din valoarea neta a vanzarilor de produse Orbit va fi donata catre SOS Satele Copiilor. Consumatorii vor contribui la strangerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unor programe de educatie si programe de dezvoltare personala destinate copiilor din mediile defavorizate.

Sumele stranse in cadrul campaniilor anterioare au fost donate catre organizatia SOS Satele Copiilor Romania pentru cursuri de igiena orala. 3.500 de copii in anul 2015 si 5.000 de copii in 2016 au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, sumele stranse acoperind si costurile aferente cursurilor de igiena dentara si a kit-urilor de ingrijire orala.

In acest an, workshop-urile de igiena orala sunt inlocuite cu programe de dezvoltare personala, care vor fi sustinute de asistenti sociali si firme specializate in programe informale de educatie a copiilor. La finalul acestor cursuri, copiii vor avea abilitati  personale care sa sprijine dezvoltarea personalitatii (comunicare, spirit de echipa, empatie etc).

Ziua de ieri a fost una castigata, iar zambetele au venit din toate partile. Multumesc Adela, Orbit si SOS Satele Copiilor Romania! 🙂 Iar tie, cel ce tocmai termini de citit, iti urez spor la mestecat. Si la zambit, normal!

 

Comments are closed.