Placerile mele vinovate

Placeri vinovate…hmmm…ce o fi asta? Adica alea de ne plac maxim, dar nu vorbim despre ele? De nu le recunoastem in public si nici noua uneori? Si alea de nu sunt foarte sanatoase sau glamourous pentru populatie. Oricum ar fi, eu o sa le insir azi pe aici:

Placerile mele vinovate

 1. CARTOFII PRAJITI!!! Ah, da! Doamne! Cat de mult imi plac cartofii prajiti! Mai ales aia naturali, dar si aia de la MCDonald’s. Astia din urma imi plac cu maioneza. Si imi plac si aia de la Loft. Cu branzica rasa. Si aia cu ochiuri. Yum yum yum
 2. TEQUILA!!! Cu sare nu o mai beau demult, insa cu lime da. Avem o relatie frumoasa, asa, ca intre doua femei. De cele mai multe ori ne intelegem bine, insa cateodata mi-o mai da la geoale.
 3. BARBATII FRUMOSI SI TINERI. Las doar punctul de final aici.
 4. FUMATUL. Aici chiar ma simt vinovata. Dar imi place tigara de dupa, ma intelegi?
 5. SA FAC PIPI IN DUS. Asta e precum masturbatul. Toata lumea o face, insa nimeni nu recunoaste.
 6. MOULIN ROUGE, LA VITA E BELLA & PULP FICTION. Le-am vazut de zeci de ori. Stiu toate replicile pe de rost. Moulin Rouge stiu sa-l cant si dansez. :))
 7. SA DANSEZ IN GAIA. Nu e nici un secret pentru nimeni ca-mi place mult in Gaia. Imi plac oamenii, tequila si muzica. Si nu ratez nici o petrecere unde dansez de cand intru pana plec.
 8. SA CANT PUBLIC IN JACK’S. Ajung rar, nu am voce deloc, deloc, insa acolo ma simt precum Freddie Mercury pe Wembley.
 9. SA LAS VASELE IN CHIUVETA. Si sa nu fac curatenie acum daca nu am chef. Fac maine. E ok.
 10. SA TE MIROS IN SPATELE URECHII. Nu, nu miros pe oricine, oricum. Se intelege.
 11. SA MERG DESCULT.  Este una dintre cele mai mari placeri ale mele. Mai ales daca este iarba sau noroi pe jos. Ah, si imi place mult sa alerg goala cand am ocazia.
 12. SA DANSEZ GOALA PRIN CASA. Mai bine spus…sa fac orice goala. Sa gatesc mai ales.
 13. SLANA AFUMATA, SUSHI, ESCARGOT, PARIS, NEW YORK, DRAGOSTE, CIORBA DE ORICE. De astea nu m-as satura niciodata. Oricand, oricum.
 14. SOUTH PARK & FAMILY GUY. Asta imi place cel mai mult inainte de culcare. Cand sunt singura, bineinteles. Altfel, imi place altceva.
 15. JOCURILE VIDEO. Acum e mai ok. Nu e ca si cum mai joc WOW zi si noapte.
 16. IL URMARESC PE INSTAGRAM PE PHILIPP PLEIN. Asta e ca fumatul. Adica e o placere cu adevarat viovata. Dar e fascinant sa ma uit la cineva atat de opus mie.
 17. COCA-COLA. La sticla de sticla sau la cutie. Cu gheata. mmmmmmm.
 18. CAND GATESC MA PREFAC UNEORI CA SUNT LA UN COOKING SHOW. Si vorbesc cu mancarea. Sunt convinsa ca asa, o sa-mi ias mai bun ce gatesc.
 19. RAD CA DESCREIERATA SINGURA IN CASA CAND MA UIT LA FILMULETE CU “FAILS”.

Hai ca nu vreau sa va zic chiar tot. Ajunge. V-am zis prea multe. Acum, ca sa fie cat de cat ok, va trebui sa-mi spuneti si voi cate ceva. Dati din casa. Care sunt placerile voastre? Nu trebuie sa fie neaparat foarte vinovate.

Comments are closed.