10 intrebuintari ale Bibliei

Deja v-ati obisnuit ca scriu fara dureri de dos despre tot felul de subiecte fierbinti. Sau tabu. Cum vreti voi sa le spuneti. Si pentru ca am tot felul de asfel de discutii si pe Facebook, unde faptul ca primesc notificari ma  face mai atenta la comentarii, am observat ca mi se da destul de des cu biblia peste ochi. Asa ca m-am hotarat sa pun aici concluziile la care am ajuns:

10 intrebuintari ale Bibliei

  1. O iau cu asta de am inceput! Da cu Biblia peste ochi oricarui om care nu este de acord cu ingradirea dreturilor femeii si/sau minoritatilor! Pocneste-i tare peste gura si Biblia ii va amuti!
  2. Doua Biblii te apara de cuvintele cele rele! Pune cate una la cate o ureche si nu vei mai auzi adevarul! Pune cate una la cate un ochi si nu vei mai fi dus in ispita de femeile care se imbraca provocator!
  3. Toata lumea stie ca o Biblie pusa strategic intre picioare este cel mai bun contraceptiv. Dumnezeu da sarcini nedorite doar femeilor pacatoase.
  4. La scoala bunelor maniere se merge acum cu Biblia pe cap, pentru ca fetele sa o ia pe calea cea dreapta. Nu ai cum sa calci stramb cu Biblia pe cap, se stie.
  5. Biblia te scapa de violatori. Mai ales in editie cartonata. Violatorul o vede si se inchina. Se stie ca numai femeile fara de Biblie sunt in pericol.
  6. Daca, Doamne fereste ajungi pe la biserica fara batic, iti poti face oricand unul din cateva foi de Biblie.
  7. “De cate Biblii ai nevoie pentru a arde un homosexual?” Doar de una ar fi raspunsul corect.
  8. Biblia este multifunctionala. Poti sa o mananci, sa te imbraci cu ea, sa-ti faci acoperis, insa cel mai important este ca te scapa de cancer si te apara de toate bolile.
  9. Orice ai face, nu citi Biblia!!! Asculta doar ce-ti povestesc altii despre ea. Daca o vei citi vreodata trebuie sa-ti asumi pericolul iminent. Vei descoperi deseori ca multe lucruri care se pretind a fi in Biblie nu sunt acolo de fapt!
  10. Poti jura oricand pe Biblie si toata lumea o sa te creada ca nu ti-ai batut nevasta, ca nu ai scos cureaua la copii, ca nu ai omorat capra vecinului si mai ales ca esti un bun crestin.

Comments are closed.