Sunt frumoasa, deci nefericita

Aseara am trecut putin pe la petrecerea Iluminati organizata de cei de la Tastemakers. Filmasem pentru Gaia, deci eram o zana absoluta, cu un machiaj profi bestial, o peruca blonda, intr-un overall negru peste care mi-am pus o capa cool pe care am primit-o la intrare. Mi-am luat un Campari soda de la bar si am iesit in zona de fumatori. Chiar daca esti nefumator mi se pare foarte cool afara. Parca e mai vie cumva atmosfera. In fine, nu despre fumat vorbim azi. Ci despre “nefericirea” mea

Sunt frumoasa, deci nefericita

Lume, prieteni, haioseala. Am depanat amintiri vechi de 17 ani, ne-am ras, am facut misto unii de altii, de astea. La un moment dat ma intalnesc cu…un cunoscut. E mult spus si cunascut. Cu unu.. Care, dupa ce ne-am dat pana de salut exclama: ” Esti foarte frumoasa! Inseamna ca esti foarte nefericita.” Eu casc ochii mari probabil, o fi zis ca nu am inteles, asa ca repeta: “Esti foarte nefericita! Esti foarte frumoasa!” Bine, omu era un pic, un pic de tot trotilat. Se pare ca ajunsese la petrecere cu mult inaintea mea. I-am spus doar:  “Multumesc. Si…. multumesc.” Apoi m-am intors cu spatele. De ce? Ca de suparat sau ceva nu s-a pus problema. Ci pentru ca omul nu ma interesa in nici un fel. Barbatul din el nici atat. Voia sa para interesant, probabil ca se astepta sa ducem o discutie pe tema asta. Baby! Nu asa se agata o femeie!

Eu sunt extrem de curioasa de parerea voastra. Ce treaba are frumusetea cu nefericirea si ce credeti ca a dorit individul de la mine? A! Si neaparat sa-mi spuneti daca-s frumoasa ori ba caci azi nu mi-a spus nimeni. :))

Comments are closed.