Fugi de psiholog ca de dracu!

Da,da! Fugi mancand pamantul! Fugi de psihologul care iti impune ce sa faci! Fugi de psihologul care are limbaj extremist! Fugi de astia ca de dracu’! Fugi de psihologul care pune repede etichete, de psihologul care este prea personal sau subiectiv. Fugi tare de tot de psihologul care nu face altceva decat sa te ghideze pentru a descoperi sursa problemelor, de psihologii care vorbesc despre ei. Fugi de psihologi cu pareri preconcepute, care nu gandeste impartial, de ala care mananca sau raspunde la telefon in timpul terapiei! Fugi de psihologul care te judeca!Dar mai ales fugi cat poti de tare daca dai de personaje ca cel de mai jos:

Fugi de psiholog ca de dracu!

Fugi de psiholog ca de dracu! 2

Fugi de psiholog ca de dracu! 3

Aceasta doamna este psiholog si mai si lucreaza la Centrul  Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională. Fara a fi specialisti, credeti ca o asemnea persoana, cu asemnea discursur, ar trebui sa aiba voie sa profeseze? Sa trateze oameni?

Eu, una, nu am putut sa nu iau atitudine. Din fericire, in urma apelului lansat, s-a ajuns acolo unde trebuie. Cei de la CMBRAE ne-au promis ca vor investiga. 🙂

Din experienta proprie va pot spune ca avem in Bucuresti terapeuti buni. Nu putini! Oamnei extraordinari si buni profesionisti. Aveti mare grija cum va alegi psihologul. Unii dintre ei fac mult mai mult rau decat bine. Asa cum din pacate mi-a fost dat sa intalnesc si in cazul Colectiv. Unde, veniti la gramada, sa ajute, psihologii au ajuns sa fie multi si prosti, iar pacientii s-au trezit cu oameni total nepregatiti care nu numai ca nu au fost in stare sa-i consilieze, le-au provocat si niste nervi la pachet.

Comments are closed.