Si eu ofer sex oral!

Nici macar o fractiune de secunda nu am facut ochii mari atunci cand am auzit-o pe Madonna ca ofera sex oral celor care vor vota cu Hilary. La fel cum nu ma miram daca ar fi spus ca face asta pentru cei care voteaza cu Trump. Si eu am pus acest titlu care sa te fac sa dai click. Uneori e nevoie sa sochezi pentru ca lumea sa asculte ce ai de zis. Avand in vedere ca prostitutia nu este legala in Romania iar eu voluntariat sexual nu fac, decizi tu daca citesti mai departe sau nu.

Si eu ofer sex oral!

Acum, ca v-am atras atentia, m-am blocat. Am creat niste asteptari. O sa ma ridic la nivelul lor? Voi scrie ceva atat de interesant sau de important incat sa justifice un asemenea titlu? Probabil ca nu. Nu am de unde sa stiu ce este atat de important pentru tine. Voi vorbi subiectiv, despre lucrurile care mi se par mie importante. De exemplu, hai sa vorbim despre ce sustin cei ce sustin coalitia dosului (eu vorbesc frumos la mine aici pe blog). Sunt deja cam multe luni de cand sunt cu urechile ciulite la acesti oameni pe care eu personal ii consider destul de periculosi. De ce ii consider asa? Pentru ca sunt o unealta perfecta care a devenit extrem de vocala si agresiva fata de orice nu le convine. Cei care ii ghideaza folosesc tehnica speriatului. Adica eu iti spun ca esti amenintat. Si o fac de atatea ori incat tu, care nu aveai nici o grija, chiar te simti amenintat si automat te vei apara, nu? Mai ales daca iti spun ca te apar eu. Si am si mijloacele prin care sa o fac. S-au dus peste saracii oameni si le-au spus ca familia este in pericol. Nici pana azi nu am inteles cine si mai ales cum ameninta familia. Oamenii nici nu au apucat sa intrebe cu ce anume sunt amenintati. Eventual li s-a mai spus ca homosexualii vor sa faca sex pe strada in fata copiilor lor. Si in biserica.

Lasand deoparte pe cei care iubesc persoane de acelasi sex, caci aici nu am termina vreodata lista cu limbaj discriminatoriu, dubios si maxim de ura gratuita, hai sa va mai spus ce altceva sustin acesti indivizi. Sau ce nu. De exemplu, ei au o problema cu familia monoparentala. Jignesc necontenit si vin cu explicatii cum ca un copil crescut intr-o familie monoparentala este un rebut. Sunt total impotriva familiei monoparentale. Stii cine mai avea astfel de discursuri? Un exemplu ar fi Ceausescu. Cu siguranta ati auzit de Decretul 770 si ce a presupus asta. Insa nu stiu daca va este cunoscut faptul ca atunci cand un copil se nastea in afara casatoriei acesta era luat de la mama si crescut de stat. Motivul? Pe scurt si pe romaneste, femeia era o curva care nu merita sa creasca un copil. Si nu ar fi fost in stare sa-l creasca in valorile statului.

Ca tot veni vorba de decret, coalitia isi doreste foarte mult sa scoata din nou avortul in afara legii si li se pare mai mult decat normal ca o femeie (a carei viata este pusa in pericol de o sarcina) sa moara decat sa avorteze. Va fi numita post mortem mama eroina. Tot ei sustin ca e mai bine ca o femeie care a fost violata (chiar daca este o fetita de 12 ani) sa pastreze sarcina produsa in urma violului. Cica e mai bine pentru sanatatea mentala.

Ca tot vorbim despre femei, viol si coalitia coalitiilor, as mai dori sa va spun ca nu o data mi s-au spus lucruri de genul: “Femeile sa-si imbrace fetitele. Ai vazut cum arata? Fetitele de 12 ani practic invita la viol prin vestimentatie” sau ” Femeile sa nu umble in baruri daca nu vor sa fie violate”

Daca titul te-a socat mai mult decat ce am scris in articol… sa zic eu cine esti?

P.S. Indemn la sex oral pe toti cei care sustin coalitia coalitiilor.

 

1 Comment on Si eu ofer sex oral!

  1. calin ungureanu
    October 21, 2016 at 8:15 am (4 years ago)

    Sunt cu totul de acord cu cele scrise mai sus… trăiesc de mulţi ani într-o ţară tolerantă în care ,totuşi ,se vede o ponosire a principiilor cîştigate în anii ’70.E vorba de o polarizare în societate…o schimbare puternică spre dreapta