Habar nu ai ce cadou sa-i iei?

De cate ori nu a trebuit sa cumparam un cadou si nu stiam de unde sa o luam? Daca as fi primit cate un leu de fiecare data cand mi s-a intamplat, acum aveam cativa lei cu care nu as putea sa fac mare lucru, dar ii aveam. De cele mai multe ori te rezumi la o carte sau la un parfum. Si foarte bine ca faci asa. Nu stiu cum sa alegi cartea potrivita, insa la asta cu parfumul s-au gandit cei de la Baneasa Shopping City care au introdus un serviciu foarte util care iti devine partener in alegerea cadoului perfect.

Habar nu ai ce cadou sa-i iei?

Pana acum cativa ani consideram parfumul ca fiind un cadou degeaba. Ala impersonal pe care il faci atunci cand n-ai chef sa te gandesti la altceva. Asta pentru ca timp de 10 ani am folosit acelasi parfum. Always. Forever and ever. Imi placea foarte mult si parfumul si ideea de a mirosi intr-un singur fel si de ma identifica doar cu acel miros. Am depasit acea perioada. Acum folosesc tot felul de parfumuri, atat timp cat ele nu sunt dulci si grele si m-ar face sa vomit. Mai mult decat atat, am descoperit ca ma si bucur tare cand mai primesc cate un parfum cadou. Am zile in care imi zic: Mmmmm! Azi simt sa miros asa…. Mi se pare funny cum ajungem sa ne schimbam perceptiile in timp.

Acum ca am stabilit ca parfumul e un cadou bine primit cine intrebarea cea mare: Bine…Dar CE parfum? Daca esti om sensibil ca mine nu ti-ai dori in ruptul capului sa te duci la magazin si sa mirosi sutele de parfumuri de acolo. Hai sa va zic de ScentSee, super serviciul in exclusivitate pe siteul http://www.baneasa.ro si pe aplicatia CITY iLOVE. E usor de folosit. Intri pe platforma si completezi un chestionar. Bifezi lucruri precum: care e relatia pe care o ai cu cel caruia ii cumperi cadoul, daca e fumator sau nu, daca mananca spicy, ce tip de ten sau care ii este culoarea parului etc etc. La sfarsit platforma iti ofera 8 variante de parfumuri potrivite. Cool, nu?

Eu l-am testat ca sa vad daca e la misto precum testele alea funny care ne apar pe Facebook. Sa stiti ca cel putin pe mine m-a ghicit maxim.

1 Comment on Habar nu ai ce cadou sa-i iei?

  1. Bogdan
    October 22, 2016 at 5:00 pm (4 years ago)

    Ne bucuram ca ti-a placut, Laura 🙂