Tocurile au fost inventate pentru barbati

As putea sa va spun de ce ies in strada, ce ma face sa fiu activista. As putea sa va va povestesc cum l-am cunoscut pe Ioan Gyuri Pascu acum vreo 16 ani si ce impresie mi-a facut, as putea sa comentez niste articole cretine peste care am dat azi. Nu am sa o fac. Sunt prea varza emotional A se citi si un pic obosita. Pe o parte imi vine sa dau cu niste “politicieni” de pereti, pe de o parte ma intristeaza disparitia unui om care insemna ceva pentru alti oameni. Asa ca m-am hotarat sa va impartasesc tot felul de “informatii’ de mi-au trecut pe la urechi de-a lungul timpului. Stiti rubricile alea cu “Stiati ca” de prin rebusuri? Asa e si postul meu de azi. Relaxare totala.

In 1981, Robert Downey Junior, care pe vremea respectiva avea 16 ani a fost suspendat o zi de la scoala pentru ca i-a smuls unui coleg o carte de animatie, a facut-o bucati si pe deasupra l-a facut si tocilar. Ce carte citea colegul? Iron Man, Doah!

In New York sunt atat de multe restaurante incat ai putea iesi in fiecare seara sa mananci in oras, iar timp de 54 de ani nu ai vizita niciodata acelasi loc.

Siati ca Lacusta Weta Alpina se transforma iarna intr-un turture de gheata, iar primavara revine la viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?

Fetelor! Stiati ca regizorul filmului “The notebook” l-a ales pe Ryan Gosling pentru ca si-a dorit pe cineva care sa nu fie atragator?

Greutatea totala a tuturor furnicilor de pe pamant este aproape egala cu greutatea tuturor oamenilor! WAW! Cate furnici !

Stiati ca fibrele nervoase din organismul nostru masoara 770000 de kilometri, adica distanta de la Pamant la Luna si inapoi?

Sa trecem la lucruri cu adevarat serioase. Albert Einstein nu purta niciodata sosete. A spus ca a descoperit in tinere ca degetul mare ii tot gaurea sosetele, asa ca a renuntat la ele.

Atunci cand minti, temperatura nasului creste. I se spune efectul Pinochio.

Tocurile au fost inventate pentru barbati. Macelarii foloseau pantofi cu toc pentru a nu calca in sange.

Ca veni vorba de sange: stiati ca  Inima pompeaza in organism cam 5 litri de sange pe minut. In 70 de ani de viata, inima pompeaza cam 180000 tone de sange.

Persoana care detine recordul pentru cele mai multe Oscaruri primite este Walt Disney. Are 22 de statuete.

Tocurile au fost inventate pentru barbati

in 1961 artistul Italian Piero Manzoni a umplut 90 de conserve cu fecale si si-a numit opera de arta: Rahat de artist. Apoi le-a pus in vanzare cerand pe fiecare obiect greutatea lui in aur. SI da, a avut un succes enorm!

Macar asta la sfarsit sa ma scoata si pe mine. Am creierul obosit, asa ca mai dau si eu gherle. Seara faina sa avem!

Comments are closed.