Trenduri carora le-am spus nu

Moda se reinventeaza, se joaca, mai vine cu cate ceva nou. Na. E moda. E capricioasa. Imi place mie de ea, chiar daca ma enerveaza pe alocuri. Ii imbratisez trendurile, mi se par interesante abordarile. Cu toate astea, oricat de cool mi s-ar parea unele locuri, nu s-au prins niciodata de mine. Chiar daca uneori am si cumparat cate ceva de curiozitate, nu am mers niciodata pana la capat. doar ne-am dat un pupic fugar si iocent. 

Tatuajele temporare aurii. De festival, de plaja, de piele bronzata, de decolteu, de decor, degeaba. Sa stiti ca mi s-au parut foarte cool pana nu mi s-au mai parut.

Trenduri carora le-am spus nu

Birkenstocks. Aici m-au pirdut olecuta. Creierul meu nu e intr-atat de fashionist incat sa intelega. Deci nu dati cu piatra intr-un necunoscator. O fi ceva super tare sa porti papucii astia cu sosete, numa ca is eu prea inalta..

Trenduri carora le-am spus nu 1

Ombre. Parul, parul Ombre. Eu am vazut diverse doamne si domnisoare cu un ombre foarte cool facut. Altele mai putin. Insa, pentru ca sunt o lasa, am zis de fiecare data nu acestui trend.

 

Trenduri carora le-am spus nu 2

Oversized. Aici mint un pic si poza e super exagerata, insa asa cum am spus mai sus, aici a fost cu jumatati de masura. ceea ce nu mai inseamna oversized, nu?

Trenduri carora le-am spus nu 3Blana. Mai mult nu zic.

Trenduri carora le-am spus nu 5

Lacul. Pentru ca mi se pare ca trebuie sa arati demential pentru asta. Si trebuie sa ma intorc la sala, ma scuzati. Sau arata ca in poza de mai jos si nu-mi place.

Trenduri carora le-am spus nu 6

Turbane. Ador turbanele. Mi se par feminine si cool si chic si de toate. Cu toate astea, nu port niciodata turbane. Aici mi-ar placea sa vina cineva sa-mi spuna: Niciodata sa nu spui niciodata.

Trenduri carora le-am spus nu 7

Anorexia. Oricat de mare a fost presiunea, i never gave in. Bine, nu te obliga nimeni sa fii anorexica ci sa fii atat de slaba. Ceea ce nu e cool deloc. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie un trend care sa dispara si sa nu mai revina niciodata in moda.

Trenduri carora le-am spus nu 8Parul curcubeu. Bine, nu prea cred ca e un trend al modei, ci mai degraba un trend care a devenit la moda. Nu. Nici asa. Nu are nici o legatura cu moda. Poate. Cine sunt eu sa-mi dau cu parerea? N-ati vazut asta si in show-ul Chanel?

Trenduri carora le-am spus nu 9

 

Acu, eu nu dau cu parul in niminea. Tu ai dreptul sa te exprimi cum poftesti.

Tu ce nu ai purta niciodata? Sau ce ti s-a parut cool, insa nu ai purtat niciodata din simplu fapt ca nu ti se potriveste?

2 Comments on Trenduri carora le-am spus nu

  1. Kathy Bates
    September 18, 2016 at 8:29 pm (5 years ago)

    “Niciodata” e relativ si depinde de momentul intrarii in tara a inturbantilor imbasmaliti. Dupa acel moment, s-ar putea sa porti si burka.