Moda la superlativ

Moda la superlativ

Mi-am dedicat 9 ani din viata modei. Destui. Am mancat moda, am respirat moda, am iubit moda, am trait moda. Moda aia. Aia adevarata. Aia la cel mai inalt nivel. M-am retras cu totul din lumea aia. Nu mai traiesc moda in nici un fel acum. Am consumat-o si m-a consumat in acei 9 ani. A fost de ajuns pentru o viata intreaga de om. Nu ma mai uit prin Vogue, nu ma verific tendintele, nu mai stiu care model e regina catwalk-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=5tuHIhXyxrI

Cateodata, insa, oricata treaba nu as mai avea cu moda, dau intamplator peste mirosul acela de fashion la superlativ. Imi aduc aminte despre ce era vorba. Azi a fost despre filmul facut pentru noul parfum de la KENZO. Va rog sa-l urmariti cu atentie. Asta inseamna moda. Inseamna excelenta. Inseamna originalitate reinterpretata, inseamna curaj, inseamna imaginatie si asumare. Asta e moda oameni buni! Ceva ce te lasa cu gura cascata, care-ti provoaca reactii si emotii. Mind blowing!

Clipul a fost facut de Spike Jonze. Si daca va aduce aminte de Fatboy Slim – Weapon Of Choice este pentru ca si acesta e facut tot de el. 

P.S. Scena cu oglinzile este absolut dementiala!

Comments are closed.