Mi-am facut tatuaj si acum plang

A fost ziua mamei. La multi ani mamaaaaaaaaaaaaa! :* Ca o fiica minunata ce sunt, m-am urcat in tren spre Iasi sa-i fac mamei o surpriza. De cand ma stiu ii fac cate o surpriza in fiecare an. Intotdeauna am fost un copil pus pe sotii. Pe scurt am ajuns dimineata pe la 6 juma prin curte si dupa ce am salutat cainii, pisicile, gradina si am fumat o tigara i-am batut in geamul de la dormitor. Era cam friguroasa dimineata.

Mi-am facut tatuaj si acum plangMai tarziu a venit si prietena mea cea mai buna din copilarie. Din clasa a v-a mai exact. Da. Cea cu care faceam toate tampeniile. Suntem si acum la fel de bune prietene. Da. Si acum facem tampenii. Pe alocuri suntem de-a dreptul idioate. Si puerile. Da ni place cel mai mult. Si sarim si tipam si dam din maini cand ni vedem. E cu veselie si cu impins una pe alta la obraznicii.

Am iesit sambata seara la super eveniment de hipseri ieseni. Adica din Iasi. La Casa Pogor. Cu mapping, un DJ cioca boca, niste tarabe cu bere artizanala si cu cafea de la unii care se numesc Prajitorul din Oz, cu bratari de alea fosforescente pe care le-am rupt si pentru cateva minute cat tinea vopseaua aia intinsa pe maini si pe picioare ne credeam mega zane hipsterite, cu oameni chiar castoc sau pestriti si unii care “dansau” efectiv ca niste zombie. Frumos la Iasi. Aveau chiar si stand de facut tatuaje. Da, da. Semi permanente, fie.  Da ni facem? Daaaa! Yuhuuu! Hai sa ne facem. Da tu ci-ti faci? Eu imi scriu ceva. Stiu eu ce. Da tu ci-ti faci?

N-am gandit nimic. Nici o secunda. N-am gandit nici modelul. Ideea era ca ne facem tatuaj si gata. Nici n-am clipit cand ne-a zis tipa usor dubioasa ca sta o luna linistit pe piele. Mi-l si inchipuiam pe Stefan, voievodul meu cel mare: La tatuaj ostenii mei!!! Imi aduc aminte ca vazusem eu un semnul infinitului care pe o latura avea scris peace si pe cealalta love. Hipioata din mine urla de placere. Nu, nu a urlat nimeni. Inca. Raluca isi scrie o chestie desteapta tot pe mana. Suntem mandre nevoie mare. Aratam tuturor tatuajele noastre care oricum aratau de toata jena.

Instructiunile au fost: Sa se usuce o ora, apoi luati coaja si cam atat. Nu se vedea nimic initial. Absolut nimic. Tipa ne zice. Abia peste cateva ore. Pentru cei care va pricepeti, sa stiti ca a folosit ceea ce se numeste jagua.

Am dormit la a mea pretena. Dimineata, fac ochisori si vad asta:

Mi-am facut tatuaj si acum plang 1

Raluca ma intrecuse. Avea peste tot. Si pe sot. Ca are sot. Degetele sunt negre de la cum am luat pojghita uscata de pe “tatuaj”. Care s-a intins. Peste tot. Dupa ce am ras ca proastele ca desteapta nu mai am voie sa ma numesc, am trecut la bunutul internet. Ne-am rugat la bunutu’ sa ne dea o solutie de sters tatuajul. Concluzia? Nu exista nici un mod de a-l sterge. M-am frecat chiar si cu peria. Asta, dupa ce am fost finute cu ulei de masline si sare. Nu iese. Punct.

Tineti minte! Spuneti nu tatuajelor. Facute de amatori. Cu jagua. Fara instructiuni de ceva, orice. Deocamdata mi-am pus o bratara foarte lata pe incheietura. Tot se vede, ca-i peste tot, oricum.

Atat am putut. Atat m-a dus capul.

 

 

Comments are closed.