De ce nu ma chilotaresc

A ma chilotari = a ma expune in social media in toata splendoarea goliciunii

De ce nu ma chilotaresc

Mie imi place de mine. La 34 de ani ma uit in oglinda si exclam: Yum! Damn girl! Ce cur misto ai! Ai pus olecuta de carnita pe ici pe colo. Ma simt femeie. Ma simt sexy. Nu tot timpul. In cel mai mult din timp ma cred desteapta. Ma ocup cu consultanta in comunicare acum, cu blogul, cu prietenii, cu carciumaria, de astea. Am intalniri, fac prezentari, evenimente si petreceri. Scriu, prezint, ma prezint, muncesc. Insa, orice as face, ma vad goala cel putin de 2 ori pe zi. Sau in lenjerie macar, in caz ca sunt prea moarta de oboseala sa mai fac dus inainte sa ma arunc in cearsafuri. Imi fac si poze, ca na. Traim in era aia cu telefonul cu camera cat un aparat de fotografiat. In afara unor poze cu o bucata de sutien sau cu o transparenta indoelnica, celelalte stau cumintele prin telefon pana le sterg intr-o zi cand nu-mi ajunge memoria.

De ce nu pun mai multe poze?! Bine, nu la alea “indecente” ma refer. Alea-s numa pentru ochi privati. Hai ca eu cica sunt cu asumarea. Trambitez de fiecare data cand are cineva chef sa ma asculte. Fii tu. Arata cine esti. Asumare, acceptare. Yuhuu, yahaaaa, uite goliciunea mea. Dar, nuuuu, nuuu. Ca eu is numa haioasa si desteapta. Si ating subiecte indraznete si tin cu gayii. Si muncesc de 17 ani. Pai stai ma asa. Dar oare nu sunt eu si femeie? Nu am si o bucatica de femeiusca, o bucatica de pitiponceala, o bucatica de uita-te la fundul meu bombat? O, ba da. Si atunci, de ce nu-mi asum?

Atat de mult tam tam se face in jurul acestui subiect incat mi-e ca nu ma ia lumea in serios. Ce tampenie. Pai uite ma la astia ca arata cu degetul! Parca nu ai putea sa fii si desteapta si sa ti-o arzi si sexy in acelasi timp. Barbatii se plang de o oarecare masculinizare a femeii, insa tot ei nu te-ar lua o clipa in serios daca ti-ai arde-o pitzi.

Eu pot de-amandoua. Ce zici de asta? Pot scrie si un articol din ala de-ti ia mintea razna, pot castiga un pitch si pot fi si senzuala intr-o poza pusa pe Facebook. Asa ma autoincurajez. Ca altfel, is lasa. Cica nu-mi pasa de ce spun oamenii. Pe naiba. S-au creat deja atat de multe stereotipuri incat daca iesi un pic din pattern sar ulii cu cuvinte dure pe tine. Cica n-ai voie. Ca ai fi superficiala. Daca iti pui poze sexy inseamna ca nu ai ceva de spus. Ete na.

Cand mi-am comandat noul telefon l-am vrut gold-rose. Atat am de spus.

Comments are closed.