Da, mi-am cumparat rochia de mireasa

Nu sunt omul cumparaturilor. Nu o am cu magazinele, nu sunt o fashion victim, nu-mi mai trebuie de ani de zile lucruri. In vacanta in care am fost, insa, am intrat in magazine. Pe stradutele micute din piatra din Mykonos si Paros nu ai cum sa nu intri. Totul pare interesant, totul vine cu o noua viziune, te imbie cu aerul conditionat si cu fete zambitoare.

Era ultimul magazin nesurvolat din Paros. Eu nu mai voiam sa cheltui bani. Deja imi depasisem bugetul vacantei si ma astepta si cateva zile in Naxos. Ochii mi-au cazut pe o rochie. Am zis wow. Asta e. Uite-o. Am pus mana pe ea si am zis tare, in engleza: “This is my wedding dress”. Nu. Nu era un magazin de mirese. Nici macar nu este o rochie de mireasa. Vanzatorii nu si-au ptut ascunde zambetul. Trebuie sa o probez. Dupa ce am pus-o pe mine am stiut. Aceasta este rochia in care, intr-o zi, am sa ma casatoresc. Sau nu. Cert este ca nu am mai avut niciodata in viata un asemenea sentiment. Si m-am imbracat ca model in sute de rochii de mirese. De toate felurile.

Am planuri de casatorie? Nu. Nici macar nu sunt intr-o relatie. Vreau sa ma casatoresc? Nu sunt convinsa. Poate. La rochia de mireasa m-am gandit de o mie de ori. Am visat-o. Am purtat-o. Chiar am zis ca mi-ar placea sa fac o petrecere intr-o zi care sa fie dedicata rochiei mele de mireasa. Rochia de mireasa e cumva mai importanta decat mirele. La o nunta mai intai e mireasa, rochia ei, parul ei, machiajul ei, voalul ei, tortul, mancarea, bautura, muzica, dansul si asa apare si mirele. Ca na, e si el implicat in dansul mirilor. Zi ca n-am dreptate. Fie, nu am.

N-am nici cea mai mica idee despre ce vorbesc. Aberez. Stiu doar ca mi-am cumparat o minunatie de rochie care nu e de mireasa, insa imbracata cu ea si in ea m-as casatori. Ma face asta in vreun fel? Zice ceva despre mine? Habar nu am. Cui ii mai pasa de ceva cand ore o rochie asa misto in sifonier? :)) Daca nu o gaseam, sigur ma imbracam asa la nunta:

Da, mi-am cumparat rochia de mireasaCause i love everything about it.

 

Comments are closed.