Amintiri cu miros de cerneala

Cand eram mica, micutica, cea mai mare placere a mea, pe langa scormonirea de comori in cutiile de bijuterii ale bunicilor, era sa-mi bag nasul in albumele cu poze. Nu existau foarte multe si chiar daca stiam pe de rost fiecare poza nimic nu ma facea sa ma satur de ele. Cand am plecat din tara si ajungeam in vacanta pe la Iasi, luam de fiecare data acelasi album cu poze si-l studiam atenta. Mama, tata, poze de la nunta, poze cu mine mica, poza nud pe burtica cu jucarii in spate, Andu (sora mea) carliontata si cu ochi mari. Ah, dulci, dulci amintiri.

Amintiri cu miros de cerneala

Au aparut la un moment dat acele aparate foto de unica folosinta, vi le mai aduceti aminte?Am folosit zeci si zeci. Acasa am un dulap plin de poze. Le ador. Cand “intru in ele” intru intr-o lume aparte. ma teleporteaza. Ma duce acolo, unde s-a intamplat. Pozele, ca si cartile, au un farmec aparte cand sunt pe hartie. Poate sunt eu mai old fashioned, insa mi se pare ca nimic din lumea digitala nu se compara cu un album cu poze. Fizice. Asezate frumos pe evenimente, vacante, tari, prieteni. Acum totul este instant. Hop poza, o stergem daca nu ne place si bam in social media dupa ce i-am mai pus niste filtre. O fac si eu mai tot timpul, recunosc.

Amintiri cu miros de cerneala 1

Am gasit cea mai cool solutie de a impaca si capra si varza. Instantly.be! Tot ce a trebuit sa fac: Le-am trimis linkurile pozelor de pe Facebook si Intagram. Atat! Am primit un pachet foarte simpatic cu un ambalaj cool, iar inauntru surpriza! Pozele mele, aranjate frumos, cativa magneti colorati si….siiiii…..cateva rame nostime,din hartie. A! Am uitat sa spun! Pozele au venit extrem de repede si mi le-a adus un baiat dragut care face livrari cu bicicleta! How cool is that?

Ma bucur ca a aparut si acest gen de serviciu. Intoteauna mi-am dorit sa-mi printez pozele din social media, insa gandul de a le salva, apoi a le pune pe un stick, sa ma deplasez pana undeva, de a astepta, bla, bla, bla, mi-a taiat cheful de fiecare data. Senc iu beri maci draga Instantly.be! Yuhuuuuuuu!!!!! Acum trebuie sa ma duc sa-mi cumpar un album nou!

 

 

Comments are closed.