Cel mai cool concept de petrecere

Nu sunt straina de petrecerile din Bucuresti. Mi-a placut intotdeauna viata de noapte pe care o ofera locurile, distractia, oamenii fun, muzica misto. E de bine, insa te saturi si de Angelina Jolie. Parca mai vrei altceva. Macar un concept nou. In fiecare joi, la Funky Lounge Herastrau e nebunie mare. Da, stiu, imi vei spune ca tu nu ai cum sa iesi joia pentru ca trebuie sa fii functional a doua zi. Iar eu iti raspund ca aceasta petrecere este perfecta pentru tine. Cum si de ce? Imediat te conving.

Cel mai cool concept de petrecere

Petrecerea We Won’t tell your boss incepe la ora 20:00. E devreme? Pai papi ceva, bei un pahar de rose, mai socializezi si intri usor in atmosfera. Nu iti va fi deloc greu, mai ales ca Funky iti pune la dispozitie tot felul de jocuri haioase in urma carora poti castiga o multime de shoturi bune de tot. Daca esti norocos poti castiga chiar si o sticla de rose de ala bun care te asteapta la rece ca si cand. O roata imensa si foarte colorata de imbie sa o invarti la bar.

Cel mai cool concept de petrecere 1

Petrecerea se termina la fix 1:30. Si cand zic se termina adica se termina si gata. Se inchide muzica, se aprind luminile. De ce? Pai nu ai treaba vineri?!  Treaba e atat de simpla. Vrei sa-ti faci de cap intr-o joi insa a doua zi trebuie sa fii la munca sau la cursuri? S-a gasit solutia! Mergi la Funky in Herastrau pe la ora 20:00 la, te bucuri de o multime de surprize si jocuri cu alcool care o sa-ti seteze repede starea buna, dansezi ca animalele, it faci bine de cap iar la ora 1:30 te da afara si te trimite la culcare ca sa fii in super forma vineri!

Suna dur?! Ahahhahahah. A doua zi o sa le multumesti cu siguranta! O super petrecere si creierii intregi la munca. Doi in unu!

Eu, una, am terminat antibioticele si mi-am scos si firele. Asa ca diseara o sa-i cam fac de cap. Hai noroc!

 

Comments are closed.