Pupici salvatori

Cercetatorii britanici au demonstrat ca… Ahahhaha. Ma distreaza tot timpul asta cu cercetatorii. Sunt si multe glume la mijloc, plus tot felul de descoperiri usor absurde, insa ce stiu este ca e demonstrata stiintific puterea pe care ti-o dau pupicii. Nu intram acum in date, pentru ca de beneficiile iubirii exprimate prin imbratisari, pupici sau saruturi cred ca ne bucuram noi, cei norocosi. Acum ai ocazia sa donezi pupici salvatori! Ce zici de asta? Tot ce trebuie sa faci este sa imparti bezele in stanga si dreapta. Unde? Cum? Ce? Pai hai sa-ti povestesc!

Pupici salvatori

Pana pe 3 iulie, cu un singur pupic poti trimite un copil la dentist sau poti contribui la dulapiorul cu medicamente dintr-o casa de tip familial sau din casa unei familii sustinute de Hope and Homes for Children sa isi pastreze copiii alaturi. Ca o componenta a campaniei de lansare a asigurarii de sanatate, compania NN a amplasat în Baneasa Shopping Mall din București o instalatie de donat pupici. 🙂

Eu am fost, m-am jucat, am primit si o fotografie foarte haioasa, iar pupicul meu s-a transformat automat intr-un euro. A fost atat de usor. Nu m-a durut, nu am depus nici un efort si am facut si o fapta buna.

Pupici salvatori 1

In aceasta primavara am avut onorea sa fiu invitata la Hope Concert, un eveniment extrem de emotionant. Am pans mai tot timpul, trebuie sa recunosc. Am inteles mai bine cine sunt si mai ales ce fac. Am fost atat de impresionata de rezultatele lor, incat anul acesta mi-am directionat si cei 2% catre Hopes & Homes for Children Romania. Cred in eforturile lor. Cred in ceea ce ei fac. Am donat din nou atunci cand o prietena a participat la Bucharest Half Marathon in Team Hope.

Pupici salvatori 2

Hai sa va dau si cateva date despre ei: Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) activeaza in tara noastra din 1998, timp in care a contribuit direct la inchiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din intreaga tara. Prin serviciile dezvoltate de HHC Romania, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la alternative bazate pe conceptul familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile Hope and Homes for Children Romania si ale partenerilor sai, 5.542 de copii au fost scosi din institutii, 23.570 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 774 tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1.788 de copii au fost primiti in centrele de zi, 664 de copii au fost primiti in regim de urgenta si 7.164 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de Hope and Homes for Children Romania. Organizatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Pana in acest moment, 35.074 de copii au beneficiat de serviciile organizatiei Hope and Homes Romania, al carei obiectiv este ca pana in 2022 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra. Mai multe informatii la http://www.hhc.ro/.

Eu le multumesc. Pentru ca exista. Si pentru tot ceea ce fac.

Fugi la donat pupici! 🙂

 

Comments are closed.