To Vama or not to Vama

De ceva ani stau de Paste in Bucuresti. Imi place la nebunie orasul asta cand e gol si numai al meu. Nici chiar gol, gol si nu numai al meu in realitate, dar cat de cat. Sambata am stat pe aici, am vopsit cateva oua, m-am pregatit de Inviere, am luat lumina, am ras de ce le mai ieseau preotilor pe gura, m-am intristat de atata pieire dorita necredinciosilor, am inconjurat biserica si am asistat la o piesa de teatru hilara dar si ciudata la intrarea in lacasul sfant, mi-am luat Pastele, cozonacul si oul pe care l-am ciocnit si cam aia a fost. A! Si am plans, ca de fiecare data, atunci cand am cantat Hristos a Inviat!

Duminica m-am trezit de dimineata si am plecat spre Mangalia impreuna cu o prietena ca sa le facem o surpriza altor doi prieteni. Drum liber, rapita asa si asa, o sticluta in miniatura de Jack Daniel’s, muzica dubioasa de pe un CD vechi si entuziasm cu carul. Surpriza a fost primita cu bucurie mare! Yuppy! Am mers la Limanu unde am stat in curte, la soare, cu drumuri intre patura de pe iarba si masa plina cu bunatati de Paste. Lene mare de tot.

To Vama or not to Vama

Spre seara am mers in Vama Veche. Nu, nu sa-mi gasesc pereche, cu toate ca era de toate pentru toti ca sa zic asa. Ce vrei tu. Mai roacker, mai manelist, mai tanar, mai batran, mai slab, mai gras, mai beat, mai mort de beat, mai zdrenturos, mai cu firma pe el, mai civilizat, mai cu masina, mai cu motocicleta, mai cu par, mai cu droguri, mai cu dreduri, mai cu nisip, mai cu cort, mai cu bani sau mai sarac. Am facut o tura-n lung si-n lat, am baut o bere, 2 si chiar si tequila si mi-am cumparat 3 bratari care-mi plac de mor. Barurile sunt tot de toate felurile. Intr-unul se aude dubstep si ai face o criza daca ai avea epilepsie, langa, un nene canta folk la o chitara, mai incolo e super heavy metal, taca paca si mambo number 5, orice ai vrea se rezolva!

To Vama or not to Vama 1

In afara de bratari mi-au placut muzica si atmosfera de la Amphora, hot dogul de la ghereta din fata, mi-au placut scaunele facute din schiuri de la Expirat, toaleta super curata de la Acolo si un tip mega super civilizat care ne-a scos dintr-un blocaj horror(masini, masini).

Mi-am facut si damblaua de a-mi cumpara un lampion. Ceea ce poate nu stiti, este ca nu e usor deloc sa-l desfaci, sa-l aprinzi si aproape imposibil sa-l lansezi. N-am reusit. Poate nu era momentul mi-am zis.

Una peste alta nu a fost nici groaznic nici groaznic de frumos in Vama Veche. Ideea e ca poti gasi cam orice. Daca si cauti ceva. M-am simtit bine, am dansat, am ras si m-a facut sa devin usor melancolica. Vama Veche te face sa-ti doresti pereche. Parca de mana totu-i mai frumos!

Comments are closed.