De ce imi place maxim Andreea Esca

In anii mei de glorie, in care am umblat hai hui prin toata lumea asta, am avut norocul sa cunosc, sa lucrez, sa ies la evenimente sau sa dansez cu foarte multe celebritati internationale. Am apucat sa-i cunosc in intimitate, sa mancam din aceeasi farfurie cum s-ar spune. Oameni normali care fac lucruri anormale pentru cei mai multi dintre noi. Nu anormale in sensul ala nasol, ci ce nu face parte din normalitatea noastra de zi cu zi.

De ce imi place maxim de Andreea Esca

Acest post nu este despre lauda de sine sau cum eu l-am cunoscut pe x sau y, de aceea nu o sa insirui aici exemple de celebritati. Ci doar vreau sa va spun ca niciodata nu i-am vazut plini de fite de prost gust, nici macar cu fite de bun gust. Nu i-am vazut tratand cu lipsa de respect pe nici unii “inferiori” pozitiei lor si nu i-am vazut profitand de pozitia lor pentru a se comporta intr-un anumit fel. Erau atat de naturali in celebritatea lor absoluta, incat puteai oricand sa-i confunzi cu un prieten apropiat.

Am un respect enorm pentru Andreea Esca, omul de televiziune, omul de business. Insa, cel mai mare respect il am pentru Andreea Esca- OMUL. Femeia aceasta este exemplul pe care ar trebui sa-l urmeze fiecare dintre noi, fiecare dintre celebritatile Romaniei. Straluceste in naturaletea ei, are un zambet perfect, molipsitor si o energie atat de pozitiva, incat nu poti sa stai incruntat daca e prin preajma.

De ce imi place maxim de Andreea Esca 1

Acum cativa ani, la petrecerea The One din Fratelli, i-a avut invitati pe Guess Who si Grasul XXl. Unele domnite isi dadeau ochii peste cap, unii domni isi impreunau sprancenele. Tuturor le placea, insa nu prea le venea sa recunoasca. A fost seara in care am dansat cel mai mult cu Andreea. Era atat de normala, atat de asumata, atat de vesela. Traia clipa. Iar eu am vazut in ea ce-mi place cel mai mult: naturaletea.

Nu sunt prietena Andreei Esca. Abia ne cunoastem. Ne intersectam din cand in cand la evenimente facute de ea, facute de mine sau facute de altii. De fiecare data ma inveseleste cu zambetul ei, iar eu imi permit chiar sa fac cate o gluma. Ultima data cand ne-am vazut a fost saptamana trecuta. A ajuns mai tarziu la eveniment, pentru ca venea de la stiri. Eram afara, cu alti invitati, stateam la o gluma si o tigara. Am iesit in intampinarea ei, ea ca de obicei ma saluta, imi zambeste, iar eu o intreb: “Doamna! Unde mergeti? Aveti invitatie?”

A ras copios. Sincer. Normal. Firesc. Va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie. Cu cate persoane necunoscute v-ati permite o astfel de gluma?

Asa este Andreea. Un om care stie exact cine este. Un om care exceleaza in atat de multe domenii, dar cel mai mult exceleaza in a fi OM.

Sursa foto

Comments are closed.