Suflete pereche

Ce inseamna suflet pereche? Am cautat o definitie, daca poate exista una. Si am gasit ca un suflet pereche poate fi regasit in cineva cu care imparti o serie de afinitati si cu care dezvolti incredere, prietenie, intimitate, confort si dragoste.

Suflete pereche

Eu nu cred ca exista persoana pe lumea asta (in afara de tine) care sa te cunoasca mai bine decat prietenul tau cel mai bun. Hai sa fim seriosi. Cu acea persoana imparti fiecare gand, in fata lui/ei te vei dezbraca de secrete, iti vei recunoaste propriile greseli, te vei arata vulnerabil. In afata acelei persoane intotdeauna vei fi TU. Prietenul tau cel mai bun intotdeauna va avea cheia perfecta lacatului tau! Nu! Va FI cheia lacatului tau! Iar tu, la randu-ti, vei fi cheia lacatului lui.

Suflete pereche 1

Sufletele mele pereche sunt, prin definitie, oamenii mei nepretuiti. Sunt tare norocoasa sa pot vorbi azi despre omul meu drag, sufletul meu pereche, Ramona. Voi aveti un om cu care nu v-ati certat niciodata? Si cand zic niciodata sa stiti ca de data aceasta nu exagerez cu nimic. E femeie si moldoveanca ca si mine. Inchipuiti-va scenariul! Doua muieri moldovence, 9 ani si nici o cearta! Nu ar iesi deloc un film plictisitor! Viata noastra impreuna a fost intotdeauna plina de picanterii, aventuri, plans, disperare, nebunie si foarte multa fericire presarata cu dans si cantat fals.

Suflete pereche 2

Pentru mine, suflet pereche inseamna ea. Intruchiparea ingerului pazitor pe care ni-l dorim cu totii. Chiar si tu ala care-ti strambi nasul la cuvinte de astea. Inseamna cineva care nu-mi seamana, dar care imi completeaza fiecare gand! Inseamna omul fara de care nu-mi imaginez viata. Inseamna omul care-mi imbratiseaza defectele si care, cumva, mi le transforma in super puteri. Ramona. Omul care cunoaste fiecare particica a omului din mine. Stie de unde vin, unde sunt, si-mi ghideaza intunericul viitorului cu gandurile ei luminoase.

Suflete pereche 3

 

La multi ani suflet pereche! Te iubesc si multumesc Universului ca ne-a pus laolalta in aceasta viata! Si il rog tare sa ne aduca aproape in oricate vieti or mai veni!

Comments are closed.