Sponsorul cel de toate noptile

Viata e grea? Te salveaza un sponsor! 

SPÓNSOR ~i m. Persoană, organizație, firmă etc. care susține financiar o acțiune, în scop publicitar.

Viata e grea? Te salveaza un sponsor! 

Ai nevoie sa fii salvata? Stai fara grija! Super eroii zilelor noastre te vegheaza! Batman era chemat printr-un reflector, sponsorii, pe vremuri, prin priviri galese, decolteuri adanci si funduri miscate in ritm. Dragilor! Azi totul e digital! Cea mai veche meserie din lume nu are cum sa nu fie la zi cu tehnologia! Sponsorul e la un click distanta!

Prostitutia cea de toate zilele

As putea sa ma joc cu textul asta si sa-l duc pe cai inalte ale ridicolului. As putea sa-l fac numai bun de ras. Mi-au venit atat de multe glume prin cap! Ceva, insa, ma opreste. E usor de aratat cu degetul. E la indemana. Nu-mi plac lucrurile la indemana.

Nu inteleg nici acum de ce m-am mirat atat de tare la vederea site-ului. Am fost model prin toate colturile lumii si de ceva ani locuiesc in Bucuresti. E o practica atat de populara incat n-ar trebui sa-ti ridice nici macar un fir din spranceana. Zilele trecute o tipa imi povestea cu atata nonsalanta cum, timp de 5 ani, a primit bani constant de la un nene cu care nici macar nu iesise la cafea! Mi-a placut maxim de ea. Nu pentru ca sunt neapart de acord, nu pentru ca as face vreodata asta, ci pentru ca genul acesta de asumare mi se pare de aplaudat. Prostitutia cea de toate zilele 1

Anul acesta implinesc 17 ani de munca. Sunt un om cu totul si cu totul self made. Provin dintr-o familie destul de saraca si n-am avut parte decat de cel mai strict strict necesar in copilarie. Am muncit de mi-au sarit capacele si sunt mai mult decat constienta ca puteam oricand sa fiu mai putin independenta, if you know what i mean. Dar asa sunt eu. O moldoveanca nebuna si egoista care a vrut sa faca totul singura. Si n-am o problema daca tu nu esti asa!

Nu judec pe nimeni care a luat un alt drum. Sunt sigura ca nu-i usor, indiferent de alegerile fiecaruia. Un iubit mi-a reprosat la un moment data ca sunt prietena cu “fetele de oras”. Ma repet. Mie imi plac oamenii asumati. Cei care stau cu capul sus cand au eticheta pe ei. Cei care nu se ascund in spatele povestilor lacrimogene. Si mai presus de tot, imi plac femeile care nu se dau mironosite.

 

Prostitutia cea de toate zilele 2

Pozele sunt de pe cautsponsor.ro.

Acu’ nu stiu in ce categorie sa includ postarea asta in blog. Tu unde ai pune-o?

 

Comments are closed.