1 Martie NU e ziua femeii!

Eu nu inteleg neam. Nu ne ajunge 8 Martie? De ce ii surghiuniti pe saracii barbati si in prima zi de primavara? De ce sa nu primeasca? De ce sa nu se bucure? De ce, de ce, de ce? Ca-n recalama aia la nu mai tin minte ce.

1 Martie NU e ziua femeii!

Hai sa stabilim ceva. Sunt femeie si pe deasupra si moldoveanca. Mie imi place maxim atentia si, daca nu o primesc, fac eu pe dracu-n patru sa ma bag in seama suficient. Si o piatra daca imi dai, o sa lesin de emotie. Ma emotionez si-mi place maxim! O floare, o biscuite, un platoas! Orice! Pentru mine! Ah, cat e de frumos!

De 1 Martie se dau martisoare, flori, urari de primavara, de toate pentru (atentie) TOTI! Da, da! Pentru toti! Nu numai fetele cochetele trebuie sa primeasca ceva! Ca primavara nu a venit datorita lor sau numai pentru ele. Primavara, cu tot ce inseamna ea, e a noastra, a tuturor. Simbolul unui nou inceput, floricele pe campii, veselie, zmei, lupta primaverii cu iarna, voinici care elibereaza soarele, legende peste legende, orice o insemna dragul snur in alb si rosu, el e de dat si barbatilor, sa stiti.

Hai, dragile mele. Vreo 2 lei costa un snur d’ala mai gros! Nu e panica la buzunar! Iar zambetul lui, ca e un prieten, un coleg, sau vreun iubit, va fi cu totul si cu totul sincer. 8 Martie e dupa colt! 😉

O primavara plina de motive care sa va faca sa zambiti!

 

Comments are closed.