E ok sa nu fii ok!

Oricare ar fi statusul vietii noastre, oricat de multumiti sau fericiti suntem, oricate motive de satisfactie ni se dau sau le castigam, avem si zile de tot…rahatul. Aparent fara un motiv intemeiat. Stiti ce? E ok.

E ok sa nu fii ok!

Si sentimentele mai putin placute sunt ale noastre si trebuie imbratisate. Ai momente cand nu ai chef de nimeni si de nimic? Cand nu ai chef sa te joci frumos in societate? Cand nu vrei sa zambesti pentru ca asa se cade si tot ce-ti trebuie este sa te balacesti in borcanul de melancolie? E ok. E normal sa ai momente cand, chiar daca toate iti merg struna, te simti ca un alien, departe de toate, chiar si de tine. De tine ala de zi cu zi, de tine ala care merge la birou, face lucruri de care e mandru, are prieteni numai buni de iubit, animale, copii, familie si toate lucrurile alea care aparent il face pe un om complet.

E ok sa nu fii ok! 1

E absolut ok sa ai momente in care te indoiesti de drumul tau, cand valul de nemultumiri vine ca un tsunami de frici, fobii sau anxietate. E ok sa ai momente cand iti vine sa te iei in brate sub pilota, sa te simti singur si neajutorat.

Stii ce nu e ok? Nu e ok sa crezi atat de tare ca esti cel mai puternic om de pe pamant si sa nu lasi momentele astea sa se desfasoare natural. Traieste! Nu te lasa coplesit! Simte! Analizeaza! Asa vei evolua! Cum vei ajunge mai puternic, mai sus, mai fericit daca nu-ti traiesti nefericirile? Cum iti vei dori mai mult daca nu accepti ca ai momente cand ai prea putin? Accepta-ti propria realitate, uita-te atent in nucleul esentei proprii si dupa ce-ti traiesti intens fiecare dezamagire, treci la actiune! Vei fi pregatit!

2 Comments on E ok sa nu fii ok!

 1. Pafurariu Madalina
  April 14, 2016 at 9:06 am (5 years ago)

  Buna Laura. Te saluta tot o moldoveanca zurlie 🙂 iti scriu,ca am simtit sa te felicit pt felul minunat si natural care impartasesti gandurile pe acest blog! E minunat, ma regasesc si te voi urmari in continuare! Toate bune !

  • Laura Belecciu
   April 14, 2016 at 2:41 pm (5 years ago)

   Hei draga moldoveanca! Vai cat iti multumesc pentru gandurile transmise! Ma bucur tare ca iti place ce si cum scriu. Mai ales ca dau bucatele din mine la fiecare cuvintel pus aici. 🙂 Te imbratisez Madalina!