Facebook pentru multiplele tale personalitati

Ati observat noile butoane cu ajutorul carora poti interactiona cu posturile prietenilor virtuali? Poate am ramas in urma rau. Am o scuza. Am avut eveniment azi la Baneasa Shopping City si am fost rupta de realitatea Facebook-ului. Revin! OMG! Ce tare! Asa stiu eu sa ma exprim, ma iertati daca vi se pare ca sunt atat de entuziasmata pentru atata lucru. Dar mi se pare foaaaaarte tare! Si amuzant in acelasi timp!

Facebook cel de toate zilele e la zi

De azi pe Facebook se pare ca putem sa ne destrabalam in ale exprimarii! Nu vom da doar un simplu like la o poza, ci putem sa ne aratam sentimentele: dragoste, uluire, suparare sau amuzament. Sa stiti ca puteti avea mai multe reactii la acelasi post. Daca aveti mai multe personalitati, ele vor  fi foarte fericite. Un post poate sa-ti placa si sa te enerveze in acelasi timp, nu?

V-am pus si o poza cu mine, ca sa va exemplific. Asta pentru ca imi place cum am iesit in poza asta, ca altfel foloseam o pisica sau ceva. Daca nu are succes, imi asum!

Eu sunt extrem de curioasa ce fel de reactii vor aparea in jurul acestor noi butoane magice. Noi confesiuni de amor la un click distanta?! Glume neintelese? Cred ca suntem totusi la adapost atata timp cat butonul de unlike inca nu a aparut. De ala mi-e cel mai frica! Not!

Facebook cel de toate zilele e la zi 5 Facebook cel de toate zilele e la zi 4 Facebook cel de toate zilele e la zi 3 Facebook cel de toate zilele e la zi 2 Facebook cel de toate zilele e la zi 1

Comments are closed.