Cel mai cel loc din Tirol, Austria

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 3

Da, stiu, sunt multe locuri superbe in Austria. Imi trec print minte vreo 10 numai asa, la prima strigare. Insa, daca nu petreci cateva zile si nopti in Kitzbuhel la Bio- und Wellnesshotel Stanglwirt inseamna ca nu ai gustat Tirolul cu adevarat.

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 4

Eu am ajuns pe acolo acum cativa ani. Ma duceam cu o gasca de prieteni in Evian, la o nunta si ne-am gandit noi ca o vacanta intr-o vacanta nu ne-ar prinde rau. Un prienten vienez a venit cu idea de a merge intr-un spa, el a ales hotelul si noi numai nu n-am spus. Buna alegere Laura de acum cativa ani! Era inceputul verii, insa muntii erau inca plini de zapada in contrast cu iarba verde, verde! Un peisaj divin! Sau, cum am exclamat eu atunci: “Ma simt ca intr-o reclama Milka!” Chiar incepusem sa ma uit dupa vacute mov. M-am intalnit cu un cal maro! Bun si ala. Uite-l aici:

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 5

Totul in acest hotel/centru wellness este mai mult decat perfect. Nu e corect gramatical? Nu sunt sigura, dar ce-mi pasa? Daca asa e locul asta? Hai ca-i spun supercarifragilistic! 🙂 De la lobby la restaurant, la camera si mai ales la SPA! As scrie spa mare cat toata pagina asta. Piscina jumatate descoperita(sau acoperita-depinde cum privesti lucrurile) cu apa calda (poate sa fie zapada afara cand te balacesti), zona de relaxare cu acvarii imense, sauna, piatra, lemn, verdeata, cascada, masaje, tratamente. Am adunat si cateva poze de pe net. Ale mele nu sunt cele mai frumoase. Nu m-am gandit ca intr-o zi o sa fiu o blogerita asa celebra (hahaha) si ca o sa scriu tocmai depre minunatul Stanglwirt. Wow ce nume complicat!

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 6

Ce frumos si aliniati stau oamenii in poze. Sa stiti ca nici pozele acestea nu fac cinste 100% locului. Trebuie simtit si trait pe viu!

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 2

Uite o poza cu mine la piscina. Nu stiu exact de ce imi aratam unghiile, dar va rog priviti peisajul! Ce poate sa fie mai frumos? Poate o carte buna si un/o iubit/a pe masura sa-ti mai trebuiasca in plus. Si un pahar cu vin! 😉

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 7

Aceasta e cea mai decenta poza pe care v-o pot arata. Asta sa va dovedesc ca nu era atat de frig afara.

Cel mai cel loc din Tirol, Austria 8

Eu cred ca este de ajuns, nu? Sa stiti ca tratez vacantele ca si filmele. Daca nu l-am vizionat, maxim vreau sa vad un trailer. Nu vreau sa vin cu spoilere, de aceea nu va zic mai multe decat atat. Daca aveti drum prin Tirol opriti-va neaparat macar o noapte aici. Merita. Mi-e mi-a ramas viu intiparit in minte, chiar daca au trecut ceva ani de cand am fost acolo… E clar! Trebuie sa ma intorc! Curand!

Comments are closed.