Mastering the music business – Prima conferinta dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania

Mastering the music business - Prima conferinta dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania

 

Lume, lume! Numai azi nu-i maine, iar maine si poimaine se intampla prima conferinta dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania! Se va desfasura intre 16/17 februarie(intre orele 11.00-18.00) la Hanul Gabroveni din Bucuresti. Pai da. Ce credeati? Ca nu mai e nimic de discutat, de invatat, de aplicat? E timpul ca antreprenoriatul cu impact social să faca un pas in fata in industria muzicala din Romania! Prima editie a MMB se va concentra asupra oportunitatilor oferite de internet pentru creatia muzicala, promovarea si vanzarea muzicii.

Ca sa fiu sigura ca nu gresesc cu nimic va dau informatia asa cum mi-a ajuns mie la ochi si urechi:

La MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferinta internationala dedicata industriei muzicale din Romania, Chivas si Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management si ARCUB, prezinta Chivas Sound of Business si pun pe masa oportunitati si exemple despre cum afacerile pot face o echipa de success impreuna cu muzica, pentru a schimba lumea in bine.

Printre invitati: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV inseamna 16 ore de streaming video online, intr-un talk show ce se va desfasura pe tot parcursul conferintei Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupes, Marius Matache si Andrei Vulpescu in rol de moderatori.

Conecteaza-te, urmareste-te transmisiunea live pe http://masteringthemusicbusiness.ro/ si pe http://kooperativa.ro/live. De asemenea, te poti alatura discutiei folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Intra si pe Youtube aici.

Sa fie intr-un ceas bun!

Comments are closed.