8 moduri in care poti purta o capa

In acest sezon m-am indragostit iremediabil de cape. Poate pentru ca in secret imi place sa cred ca sunt super-erou. Scoate instantaneu din anonimat orice tinuta de strada, nu credeti?

3J5A7146

Ce am invatat eu despre moda in 9 ani cat am lucrat ca model?!

 Noua ani haihui peste tot in lumea modei. Na, adica peste tot unde conteaza (sunt super modesta). A fost jobul meu cu norma intreaga. Ma face asta o expert in moda? Imi permit sa dau sfaturi despre cum ar trebui sa te imbraci? Nicidecum! Nu am nici cel mai mic merit pentru cum am aratat din punct de vedere stilistic in nici o revista, reclama, catalog sau oriunde oi mai fi aparut eu ca model in acei ani. Mai mult decat atat, din cauza faptului ca atatia ani de zile m-au imbracat altii, m-au machiat si coafat altii, am ajuns sa ma imbrac cat mai simplu si de cele mai multe ori nu ma machiez. Am invatat totusi ceva? Da! Atitudinea cu care porti o tinuta conteaza mai mult decat hainele cu care ai ales sa te imbraci!

8 moduri in care poti purta o capa

Hainele pot fi purtate in multe moduri, iar tu poti arata diferit in aceeasi haina in functie de ce-ti trece prin cap la momentul respectiv. De exemplu, poti purta o capa cand vrei sa fii incognito. Iti arunci si o pereche de ochelari din anii 70 si poti porni in urmarirea iubitului, poti fugi de colega cu care nu ai chef sa te vezi in afara programului sau poti sa provoci curiozitate printre trecatori care vor crede ca o diva incearca sa treaca neobservata prin parc.

3J5A7170

Daca te simti vesela si vrei sa impartasesti asta cu toti cei din jur, asorteaza capa cu zambetul cat toata fata! Scoate ochelarii ca sa-ti vada toti ochii jucausi. Merge bine si o pereche de pantofi de argint in care sa ti se oglindeasca soarele.

3J5A7244

Esti melancolica? Visezi la nemurirea carabusului sau tocmai ai vazut un barbat foarte wow care se uita in directia ta? In capa vei arata intotdeauna feminin. Lasa-ti parul sa zboare si baga privirea aia de “Du-te-ncolo, vino-ncoace, lasa-mă și nu-mi da pace”!

3J5A7197

Cine zice ca barbatul trebuie sa faca prima miscare? Fii curajoasa! Sari tu prima de pe pod! Bine, nu sari! Dar o gluma poti sa faci! Mai ales daca porti capa! Capa iti va da intotdeauna credibilitatea unui om cu simtul umorului!

3J5A7391

Cand porti o capa, cel mai mult si mai mult, te vei simti misteriosa. Un aer de artista de teatru te va invalui instant, iti vei simti corpul mai usor si vei incepe sa pasesti ca si cum ai fi pe o scena! Da, stiu, aberez. Dar incearca tu sa descrii mai bine poza asta.

Auto Draft

Credinta mea este ca, atunci cand porti o capa sau orice altceva (sau nimic), ar trebui sa te simti atat de bine incat sa faci fete de astea. Sa fie cu optimism, cu veselie, cu relaxare si mai ales cu…..ATITUDINE! 🙂

Pozele sunt facute de minunatul Alexandru Rosieanu caruia ii multumesc maxim!

 

Comments are closed.