Sentimente de rockstar

Sentimente de rockstar

Facebook-ul este plin cu ce s-a intamplat in pauza de la Super Bowl. Un spectacol in adevaratul sens al cuvantului tinut de baietii de la Coldplay si momentul lui Bruno Mars cu Beyoncé. Nu mai am de adaugat ceva in plus sau in minus in ceea ce-i priveste. E un show spectaculos, intr-adevar, insa pe mine ma impresioneaza mai mult momentele in care cel de pe scena si cel din fata scenei isi lasa acolo, intr-un anumit moment, o parte din suflet.

Lasati copiii sa asculte ce vor!

Cu totii ne-am dorit macar o data in viata sa fim un rockstar. Datorita faimei, banilor (hai sa nu fim ipocriti) femeilor sau poate barbatilor de care se bucura. Dincolo de lucrurile evidente, cred ca cel mai mult mi-ar fi placut sa pot trai acel sentiment  pe care nu am cum sa-l descriu pentru ca nu-l cunosc, de interactiune cu fanii, cu miile, zecile de mii de fani care sunt acolo pentru tine si traiesc odata cu tine.  Mi-am facut chiar si o lista de momente. Cine stie? Poate intr-o zi am sa prind pestisorul de aur si vreau sa stiu exact ce sa-i cer. Intr-adevar, in primul rand, ii voi cere mai multe dorinte!

Momentul favorit numarul 1: Concertul Queen din 1986 de pe stadionul Wembley. Freddie Mercury intra in joaca muzicala cu cei 72.000 de spectatori:

Momentul favorit numarul doi: Dupa moartea sotului ei, caruia ii dedicase aceasta melodie, Lara Fabian a spus ca nu va mai canta niciodata Je t’aime. Insa, in timpul unui concert din 2002 publicul a inceput sa-i cante melodia, inlocuind “te iubesc” cu “te iubim”. Incearca sa nu plangi:

Momentul favorit numarul trei: Royal Albert Hall, London. 2004. As vrea sa simt ce a simtit Amy Belle atunci cand a cantat in duet cu Rod Stewart “I don’t want to talk about it”:

Momentul meu favorit numarul patru: Sincer as vrea sa stiu cum s-a simtit Michael Jackson in orice moment, pe orice scena. Concertul din Bucuresti(1992) este considerat unul dintre cele mai spectaculoase live-performance! Pe cuvant! l-am gasit in topuri internationale despre cele mai tari concerte ale lumii!

https://www.youtube.com/watch?v=DeVqllxhoe8

Mometul meu favorit numarul cinci: Woodstock, 1969! Aici as fi vrut sa fiu cu totul! In locul oricarui artist, in locul oricariu participant, chiar si in locul unui copac:

Vai dar cate imi mai vin in cap! V-am zis eu ca mi-ar trebui cam multe dorinte daca ar fi sa prind pestisorul de aur! sau poate ar trebui sa prind cel putin 3 pestisori. Imi fuge gandul la Led Zeppelin (Madison Square Garden 1973), Nirvana (MTV Unplugged 1993), Elvis Presley in momentele lui bune, ce sa mai spun de The Beatles?!

Care sunt momentele muzicale care v-au impresionat cel mai mult? Cand v-ati dorit cel mai mult sa fiti in locul celui de pe scena?

1 Comment on Sentimente de rockstar

  1. Alexandra Atanasiu
    February 9, 2016 at 8:00 pm (5 years ago)

    SUBLIM!!
    Ce momente de aur!! Voi reciti acest post cu mare drag! Iar în clipa de fata dacă momentul special care îmi vine în minte , este acela când o ascult pe Maria Tănase! Primul gând, primul moment de aur! Te puup!