Noemi cea cu totul si cu totul de aur

“Asa e Noemi. Omul care imparte cu darnicie bunatate, zambete si ajutor neconditionat. Nu cred ca i-am multumit vreodata pentru prietenia ei, poate am facut-o, insa simt sa o fac din nou. Multumesc Noemi! Pentru tot!” E o parte din mesajul pe care i l-am scris de ziua ei. Pentru mine ea e definitia omului cu totul si cu totul de aur. Cand am sunat-o sa o rog sa fie prima persoana “futured” in my blog mi-a spus ca se simte onorata. Nu! EU ma simt onorata ca ti-ai deschis sufletul aici si  te-ai lasat interogata. 🙂

994538_546417782062379_612356340_n

Asta am simtit sa o intreb:

Cand apari toata lumea zambeste, cand esti pomenita ochii incep sa straluceasca. Intotdeauna te-au privit asa oamenii?

Ah, uite, si tu spui asta. Ovidiu Buta mi-a zis intr-o zi: “Noemi, tu zambesti sau razi in toate fotografiile”. A fost un compliment tare frumos. Da, cred ca da, asa m-au privit, uite, mioapa cum sunt, nu mi-am dat seama. Dar cred ca daca razi/zambesti iti transmite o stare de bine. Imi place sa rad si sa vad ca oamenii din jurul meu sunt bine si fericiti.

Ce inseamna un om cu totul si cu totul de aur?

Cred ca tu stii asta foarte bine, Laura draga. Tu, cealalta Laura (Lazar), Oana Botezatu, Ioana Dumitrescu, Ioana Ulmeanu si alti oameni dragi mie careacum cateva luni ati facut o demonstratie de altruism care a generat o adevarata cascada de aur. Ca sa spun pe scurt: un om cu totul si cu totul de aur este un om iubit, un om pe care te poti baza, un om care face gesturi frumoase fara a cere ceva in schimb.

20097_10153541571239319_1838326217829443057_n

Cand ti-a fost cel mai greu sa fii un om bun?

Sa stii ca nu cred ca m-am confruntat cu o asemenea situatie pana acum. Am fost norocoasa.

Cum faci cand faci urat?

Oh, am avut o perioada mai grea, acum cativa ani, si am avut cateva iesiri, culmea, fata de doua prietene dragi. Atunci nu am fost eu iar ele, obisnuite cu mine – calma si senina de fiecare data – m-au “taxat”. De atunci am invatat ca atunci cand ma enerveaza ceva, sa vorbesc cu oglinda. De fapt am invatat asta de la mama. Asa ca nici prietenii mei cei mai buni nu stiu cand ma deranjeaza ceva. Nu mai spun nimanui. Stiu doar eu. Oricum imi trece repede supararea, deci everything is ok.

Ce te-ar putea scoate din sarite cel mai tare?

Sa vad ca cineva maltrateaza un animal. Nu numai ca ma scoate din sarite, dar atunci, in acel moment, fac urat.

Ai spus vreodata nu cand ti-a cerut cineva ajutorul?

Nu. Dar “ma tratez”.

11960247_10153657524294319_4326434006032137409_n

Un om bun de PR inseamna si un om bun?

Nu neaparat, nu cred. Dar iarasi, am avut norocul sa interactionez in majoritatea cazurilor cu oameni buni de PR care sunt si oameni buni. Si unii dintre ei sunt cu totul si cu totul de aur.

Ce alte cuvinte ai pune in loc de Public Relations abrevierii PR?

Personal Relations / Perfect Relations/ Positive Relations.

La ce intrebare care nu ti-a fost pusa niciodata ai vrea sa raspunzi?

Esti fericita cu adevarat?

Noemi, draga mea, eu nu stiu om care sa merite mai mult decat tine sa fie fericit!

P.S. : Pe Noemi o puteti urmari aici: Placerile lui Noe

Comments are closed.